Библиотека

Поиск

NEW
A Dictionary of Japanese Food / Richard Hosking / Tuttle Publishing
A Dictionary of Japanese Food / Richard Hosking / Tuttle Publishing

Nominated for the Glenfiddich Food Book of the Year Award, this timeless volume is the first and only book of its kind on the subject. A Dictionary of Japanese Food helps food lovers around the world decipher the intricacies and nuances of Japanese cooking and its ingredients… Newly typeset and featuring a fascinating and informative new foreword by Japanese cookbook author Debra Samuel, A Dictionary of Japanese Food will continue to help both food lovers, and visitors to Japan discover the wonders of one of the world's great cuisines.

Ярмарка «Учеба в Японии»

Образовательная ярмарка «Учеба в Японии» проводится Кыргызско-Японским центром с 2009 года.
Первая онлайн ярмарка «Учеба в Японии» была проведена в ноябре 2020 года в сотрудничестве с Казахстанско-Японским центром. На этой странице Вы сможете ознакомиться с подробной информацией о ВУЗах-участниках ярмарки.